duntelco1
مشاوره تحصيلي

مهاجرت به فنلاند يكي از گزينه هاي متقاضيان زندگي در كشورهاي خارجي است. فنلاند يكي از كشورهاي نزديك به قطب شمال است كه زمستان هاي سرد و طولاني و مناظر بسيار زيبا دارد. اين كشور عنوان شادترين مردم دنيا را دريافت كرده است و كيفيت زندگي در آن بسيار بالاست. به دليل كمبود جمعيت و نيروي كار مهاجر پذيري جز سياست هاي فنلاند شده است. افراد متقاضي مي‌توانند با در پيش گرفتن روش هاي مختلف به اين كشور مهاجرت كنند. براي كسب اطلاع مي‌توانيد اين مقاله را تا انتها مطالعه كرده و يا با مجموعه دانتل كو تماس بگيريد. 

 منبع: مهاجرت به فنلاند 

 

مهاجرت به فنلاند ۲۰۲۳

فنلاند يكي از كشورهاي منطقه اسكانديناوي است و كشوري بسيار زيبا مي‌باشد. كيفيت زندگي در كشور فنلاند از سطح بسيار بالايي برخوردار است. فنلاند كشوري مهاجر پذير است و به همين دليل مراحل دريافت ويزاي اين كشور با سهولت بيش تري انجام مي‌شود.

زبان رسمي فنلاند سوئدي و فنلاندي است اما مهاجران مي‌‌توانند بدون داشتن مدرك زبان نيز با داشتن شرايط خاص به اين كشور مهاجرت كرده و سپس با يادگيري زبان بپردازند. زبان انگليسي نيز در فنلاند به طور گسترده مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امكان مهاجرت به فنلاند با مدرك آيلتس يا تافل وجود دارد.

هزينه هاي زندگي در فنلاند با توجه با امكانات بسيار زياد رفاهي ارزان قيمت است. طبق آمارها فنلاند كشوري پيشرو در زمينه خدمات درماني، آموزشي، امنيت و رفاه مي‌باشد. تمامي اين دلايل باعث شده كه فنلاند به كشوري محبوب براي مهاجرت تبديل شود. براي مهاجرت به فنلاند روش هاي متعددي وجود دارد. در اين مقاله به بررسي كامل روش هاي مهاجرت پرداخته ايم.

 

مزايا مهاجرت به فنلاند

قبل از مهاجرت به كشور فنلاند بايد به طور كامل از مزايا و معايب مهاجرت به اين كشور مطلع شويد و با آگاهي كامل تصميم بگيريد. برخي مواقع تنها يك مساله باعث مشكل براي افراد مي‌شود و تمامي مزاياي آن كشور را تحت شعاع  قرار مي‌دهد. مزايا و معايب مهاجرت به فنلاند به شرح زير مي‌باشد.

✅داشتن سيستم آموزشي بسيار قوي

✅در آمد بالا

✅شادترين كشور دنيا

✅امنيت بالا

✅امكانات رفاهي سطح بالا

✅اقتصاد كارآمد

✅سيستم درماني عالي

✅موقعيت هاي شغلي فراوان

✅استفاده گسترده مردم از زبان انگليسي

 

معايب مهاجرت به فنلاند

❌سرماي بسيار شديد هوا

❌زمستان هاي طولاني و سخت

❌سخت بودن زبان فنلاندي

❌ماليات سنگين

❌هزينه هاي زياد

 مهاجرت به فنلاند از طريق كار

فنلاند كشوري با جمعيت كم است و كمبود نيروي كار دارد. با توجه به صنعتي بودن فنلاند اين كشور نياز شديدي به نيروي كار متخصص دارد. در نتيجه هر ساله اقدام به جذب نيروي متخصص از كشورهاي خارجي مي‌كند.

براي مهاجرت به فنلاند با ويزاي كاري دو روش وجود دارد. روش اول به فارغ التحصيلان از دانشگاه هاي فنلاند اختصاص دارد. تمامي دانشجويان بين المللي مي‌توانند تا يك سال بعد تحصيل در اين كشور بمانند و به دنبال كار بپردازند. پس از استخدام ويزاي تحصيلي آن‌ها به ويزاي كاري تبديل مي‌شود.

روش دوم مربوط به ساير افراد است. متقاضيان مهاجرت به فنلاند با داشتن رزومه كاري قوي مي‌توانند جاب آفر اين كشور را دريافت كرده و براي اخذ ويزاي كاري اقدام نمايند. نرخ بيكاري فنلاند در سال هاي گذشته رو به كاهش رفته است و بسيار اندك مي‌باشد.

 

مهاجرت به فنلاند از طريق تحصيل

مهاجرت تحصيلي يكي از محبوب ترين و پرطرفدارترين روش هاي مهاجرت است. محبوبيت اين روش به دليل سهولت بيشتر نسبت به ساير روش ها نيز مي‌باشد. كشور فنلاند از سيستم آموزشي بسيار قوي برخوردار است. دانشجويان مي‌توانند در مقاطع مختلف تحصيلي به زبان فنلاندي و يا انگليسي به ادامه تحصيل بپردازند.

مقطع كارشناسي در فنلاند 3 تا 4 سال به طول مي‌انجامد و بدون داشتن مدرك آيلتس و تنها با تسلط بر زبان و موفقيت در آزمون ورودي مي‌توان در دانشگاه‌هاي اين كشور به تحصيل پرداخت. تحصيل در مقطع ارشد نيز 2 ساله و دكاري 3 تا 5 ساله مي‌باشد. براي تحصيل در اين مقاطع و مهاجرت به فنلاند بايد مدرك زبان با نمره حداقل 6.5 و 7 داشت.

يكي از مزاياي تحصيل در فنلاند اين است كه نصف مدت تحصيل جز اقامت فرد محسوب مي‌شود. در صورتي كه فرد بتواند بعد از فارغ التحصيلي تا يك سال براي خود كاري پيدا كند، امكان دريافت اقامت دائم فنلاند را به دست خواهد آورد.

علاوه بر تحصيلات آكادميك امكان تحصيل در مدارس فنلاند نيز براي دانش آموزان وجود دارد. سيستم آموزشي قوي فنلاند در مدارس باعث مي‌شود كه دانش آموزان براي تحصيل در دانشگاه هاي برتر اين كشور آماده شوند.

 

زبان تحصيل در فنلاند

همانطور كه گفته شد امكان تحصيل به زبان انگليسي پس از مهاجرت به فنلاند وجود دارد. دانش جويان مي‌توانند در طول مدت تحصيل خود به آموزش زبان فنلاندي نيز بپردازند. دوره هاي آموزش زبان فنلاندي براي دانشجويان بين المللي رايگان هستند.

پس از كسب مدرك A2 فنلاندي تخفيف 30 درصدي شهريه دانشگاه براي دانشجويان اعمال مي‌شود. پس از تسلط كامل نيز دانشجو مي‌تواند به صورت رايگان به تحصيل بپردازد. امكان تحصيل با دريافت بورسيه نيز براي دانشجويان بين المللي وجود دارد.

 

مهاجرت به فنلاند | شرط سني براي تحصيل در فنلاند

يكي از محدوديت هاي افراد براي دريافت ويزاي تحصيلي و مهاجرت به كشورهاي خارجي شرط سني است. برخي از كشورها محدوديت سني سخت گيرانه اي دارند به طوري كه پس از 24 سالگي ديگر دانشجو در مقطع كارشناسي پذيرش نمي‌كنند.

اما فنلاند در اين زمينه انعطاف پذيري بيشتري نشان مي‌دهد. به طوري كه مي‌توان گفت محدوديت سني مانعي براي مهاجرت به فنلاند و دريافت ويزاي تحصيلي نيست. متقاضيان تا سن 30 سالگي مي‌توانند براي تحصيل در مقطع كارشناسي اقدام كنند.

 

مهاجرت به فنلاند با سرمايه گذاري

يكي ديگر از روش هاي مهاجرت به فنلاند سرمايه گذاري در اين كشور است. سرمايه گذاري در فنلاند يك روش سودده و بسيار مطمئن است. نرخ مصادره اموال در فنلاند بسيار پايين است و به همين دليل مي‌توان گفت كه ريسك خطر براي سرمايه گذاري در اين كشور بسيار پايين تر از ساير كشورهاست.

با اين حال سرمايه گذاران متقاضي مهاجرت به فنلاند بايد توجه داشته باشند كه با وجود تعدد روش هاي سرمايه گذاري، تمام آن‌ها منجر به دريافت اقامت نمي‌شوند. براي اين منظور بايد از روش هاي مهاجرتي سرمايه گذاري اطلاع كامل داشته باشيد. مهم ترين روش هاي سرمايه گذاري در فنلاند به شرح زير هستند.

 

ثبت شركت

در صورتي كه در كنار سرمايه كافي، طرح تجاري موفق و سودده اي داشته باشيد، مي‌توانيد براي ثبت شركت و مهاجرت به فنلاند اقدام كنيد. طرح تجاري توسط دولت بررسي مي‌شود و در صورت تاييد دولت مي‌توانيد براي ثبت شركت در اداره بازرگاني  فنلاند اقدام نماييد.

پس از ثبت شركت اسم شما و شركت تجاري‌تان در ليست پرداخت ماليات نيز قرار مي‌گيرد. هزينه ثبت شركت و سرمايه اوليه به نوع طرح تجاري شما بستگي دارد. براي مثال هزينه شركت سهامي عام 80 هزار يورو مي‌باشد.

توجه داشته باشيد كه ثبت شركت حتي در كشور خود نيز يك روش پر ريسك و سخت است. حتي با وجود امنيت كشور فنلاند نيز به دليل ماهيت كار بايد تمام جوانب را در نظر بگيريد تا متحمل ضرر نشويد. براي اين منظور پيشنهاد مي‌شود كه قبل از هر اقدامي با مشاوران و متخصصان مجموعه دانتل كو مشورت نماييد.

 

مهاجرت به فنلاند | استارت آپ

براي مهاجرت و سرمايه گذاري از طريق نوآوري و استارت آپ بايد در ابتدا يك طرح تجاري داشته باشيد. طرح شما بايد توسط اداره تجارت فنلاند تاييد شويد. در اين صورت يك ويزاي دو ساله براي مهاجرت به فنلاند صادر مي‌شود كه قابل تمديد است. در صورت پيشرفت طرح و سوددهي اقامت شما تمديد خواهد شد. پس از گذشت 5 سال نيز مي‌توان براي دريافت اقامت دائم اقدام كرد.

 

خريد ملك

افراد خارجي مي‌توانند مجمع الجزاير الند فنلاند به خريد ملك بپردازند. براي خريد ملك فرد بايد از طرف وزارت دفاع مجوز داشته باشد و سپس نقل و انتقال را نيز توسط دفتر اسناد رسمي تاييد كند. نكته بسيار مهم كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه خريد ملك يك روش مهاجرت به فنلاند نيست. خريد ملك تنها يك روش سرمايه گذاري است و بايد پس از مهاجرت از روش هاي ديگر براي اين كار اقدام نماييد.

با توجه به ريسك بسيار زياد سرمايه گذاري در تمامي روش ها توصيه مي‌شود كه حتما با افراد متخصص مشورت كنيد. چراكه عدم اطلاع كافي و كمك نگرفتن از متخصصان مي‌توانند ضررهاي سنگيني را به بار آورد.

مهاجرت به فنلاند از طريق ازدواج

مهاجرت از طريق ازدواج يكي از روش هاي مهاجرتي است. در صورتي كه يك فرد خارجي با شهروند يا تبعه فنلاندي ازدواج كند، مي‌تواند اقامت اين كشور را به دست آورد. البته كه دريافت اقامت از طريق ازدواج هم شرايط خود را دارد.

براي مهاجرت به فنلاند زوجين بايد به صورت رسمي ازدواج كرده و براي مدت دو سال با يكديگر زندگي كنند و نشان دهند كه ازدواج آن‌ها كاملا واقعي است. همسر فنلاندي بايد تمكن مالي كافي براي تامين مخارج همسر خود را نيز داشته باشد.

ازدواج هم جنس گرايان نيز مورد تاييد دولت فنلاند مي‌باشد و اين زوجين نيز مي‌توانند براي دريافت اقامت اقدام نمايند. زن و شوهر هر دو بايد مجرد باشند و قصد ادامه زندگي در فنلاند را داشته باشند تا اقامت به آن‌ها تعلق گيرد.

 

مهاجرت به فنلاند از طريق تولد فرزند

كشورهاي دنيا براي اعطا تابيعت به نوزدان متولد شده از يكي از دو قانون خون و يا خاك پيروي مي‌كنند. طبق قانون خاك هر فرزندي كه در مرزهاي يك كشور به دنيا بيايد، صرف نظر از وضعيت والدين خود تبعه آن كشور محسوب خواهد شد.

در قانون خون نيز تنها نوزاداني تابع يك كشور محسوب مي‌شوند كه از پدر و مادري اهل همان كشور متولد شده باشند. فنلاند تابع اصل خون است. پدر و مادر نوزدا بايد شهروند فنلاند بوده و ازدواج خود را به صورت رسمي ثبت كرده باشند. در صورت خارجي بودن يكي از والدين نيز بايد ازدواج به صورت رسمي ثبت شده باشد. به همين دليل مي‌توان گفت تولد فرزند يك روش مهاجرت به فنلاند نيست. 

 

مهاجرت به فنلاند از طريق پناهندگي

افرادي كه به دلايل سياسي، مذهبي، نژاد، مليت و جنسيت جانشان در خطر است و به كشورهاي ديگر فرار مي‌كنند، پناهجو هستند. كشورهاي عضو ژنو طبق قرارداد بايستي به افراد واجد شرايط پناهندگي بدهند.

پناهندگي يك روش بسيار خطرناك براي مهاجرت به فنلاند است. چراكه در كشور مبدا امكان درخواست وجود ندارد و فرد بايد به صورت غير قانوني كشور خود را ترك كرده و به كشور مقصد برود. در اين مسير خطرات زيادي وجود دارد و حتي ممكن است فرد جان خود را از دست بدهد.

پس از ورود به كشور نيز هيچ تضميني مبني بر قبولي درخواست پناهندگي وجود ندارد. در صورت پناهندگي نيز نگان منفي مردم به فرد مشكلات زيادي را در طول اقامت به وجود مي‌آورد. روش پناهندگي توسط مجموعه دانتل كو توصيه نمي‌شود. پيشنهاد ما اين است كه با كمك گرفتن از افراد متخصص در حوزه مهاجرت روش هاي جايگزين مهاجرت را انتخاب نماييد.

 

شرايط و مدارك مورد نياز براي مهاجرت به فنلاند

همانطور كه در طول متن گفته شد روش هاي متعددي براي مهاجرت به فنلاند وجود دارد. شرايط و مدارك مورد نياز نيز با توجه به روش مهاجرتي متفاوت است. براي مهاجرت به فنلاند بايد تسلط نسبي به زبان انگليسي و يا فنلاندي داشته باشيد. تمكن مالي براي پرداخت هزينه هاي زندگي نيز شرط ديگر مهاجرت مي‌باشد. مدارك كلي براي مهاجرت به شرح زير هستند.

🟢ارائه پاسپورت داراي اعتبار

🟢عكس گرفته شده در سال جديد

🟢فرم درخواست ويزا

🟢داشتن بيمه درماني

🟢مدارك هويتي

🟢نامه تمكن مالي

🟢گواهي ازدواج (براي روش مهاجرت از طريق ازدواج)

🟢رزومه كاري و نامه دريافت شغل (براي مهاجرت كاري)

🟢مدارك تحصيلي (براي مهاجرت از طريق تحصيل)

🟢نامه بانك براي اثبات سرمايه كافي (براي مهاجرت از طريق سرمايه گذاري)

 

هزينه مهاجرت به فنلاند

هزينه مهاجرت يكي از مهم ترين دغدغه هاي افراد در هنگام تصميم گيري براي مهاجرت است. هزينه مهاجرت به فنلاند با توجه به روش مهاجرتي متفاوت است. مهاجرت به فنلاند از طريق ازدواج هيچ هزينه‌اي جز هزينه هاي معمول ندارد و در واقع روش رايگاني محسوب مي‌شود.

اما در آن سوي هزينه ها روش سرمايه گذاري قرار دارد كه گران ترين هزينه را دارد. افراد براي مهاجرت از اين طريق به حداقل 70 تا 80 هزار يورو سرمايه اوليه احتياج دارند. هزينه تحصيل در فنلاند نيز با توجه به رشته و دانشگاه محل تحصيل متفاوت است. به طور ميانگين هزينه تحصيل در فنلاند ماهانه 700 تا 1200 يورو مي‌باشد.

 

هزينه زندگي در فنلاند

علاوه بر هزينه روش مهاجرتي هزينه هاي زندگي در فنلاند نيز وجود دارند. نامه تمكن مالي در تمامي روش هاي مهاجرتي براي تضمين پرداخت هزينه هاي زندگي در فنلاند مي‌باشد. حتي در روش كاري كه جز روش هاي ارزان قيمت است نيز افراد پس از مهاجرت به فنلاند بايد توان پرداخت هزينه هاي زندگي را داشته باشند تا ويزا براي‌شان صادر شود.

بيش ترين سهم هزينه هاي زندگي به اجاره مسكن تعلق دارد. براي اجاره يك آپارتمان يك خوابه در مركز شهر بايد در حدود 800 يورو ماهانه پرداخت كنيد. اجاره آپارتمان خارج از شهر نيز در حدود 500 يورو مي‌باشد. دانشجويان مي‌توانند با اجاره خوابگاه دانشجويي هزينه اجاره را تا 250 يورو در ماه كاهش دهند.

 

دريافت اقامت دائم فنلاند

اكثر افرادي كه به كشورهاي خارجي مهاجرت مي‌كنند، تصميم دارند كه در آن كشور بمانند و به ادامه زندگي خود در آن كشور بپردازند. روس هاي مهاجرت به فنلاند كه در بالا گفته شد تنها براي مدت مشخصي اقامت فرد را تضمين مي‌كنند. اما پس از مدتي مي‌توان اقامت دائم فنلاند را نيز دريافت كرد. 

براي مثال همانطور كه گفته شد دانشجويان اجازه دارند كه تا يك سال پس از فارغ التحصيلي در فنلاند بمانند و به دنبال كار بگردند. در صورت پيدا كردن كار و اقامت براي مدت 5 سال در فنلاند، مي‌توان براي درخواست اقامت دائم اقدام كرد. در روش هاي ديگر مهاجرتي نيز روند به همين صورت است و پس از 5 سال فرد واجد شرايط اقامت دائم را دريافت خواهد كرد. 

 

بهترين شهرها براي مهاجرت به فنلاند

انتخاب شهر محل زندگي قبل از مهاجرت به فنلاند اهميت بسيار زيادي دارد. مواردي همچون مهاجر پذير بودن، هزينه هاي زندگي و امكانات جز موارد تحت تاثير شهر محل زندگي هستند. هلسينكي به عنوان پايتحت فنلاند از بيش ترين امكانات رفاهي برخوردار است. اما با اين حال هزينه هاي زندگي نيز گران تر از ساير شهرها مي‌باشد. 

روانيمي و اولو نيز جز شهرهاي بسيار زيبا با منظره هاي ديدني و ورزش هاي زمستاني هستند. اما اين دو شهر به دليل نزديكي بسيار زياد به قطب شمال زمستان هاي بسيار سختي دارند. شهر اسپو نيز جز شهرهاي ارزان قيمت فنلاند مي‌باشد. ساير شهرهاي مهاجر پذير فنلاند توركو، وانتا، ريوما، جويسكيو و ساولينا مي‌باشند. 

 

بهترين راه مهاجرت به فنلاند

پيدا كردن بهترين روش مهاجرتي يكي از بزرگ ترين دغدغه هاي متقاضيان مهاجرت به فنلاند است. انتخاب روش مهاجرتي مناسب باعث مي‌شود كه فرد كمترين هزينه را پرداخت كرده و در عين حال سريع تر و راحت تر ويزاي خود را دريافت كند. 

بهترين روش مهاجرتي به شرايط هر فرد بستگي دارد. به طور كلي مي‌توان گفت كه مهاجرت تحصيلي روش بسيار مناسب و راحت تري است اما با اين حال ممكن است فردي با شرايط خاص با روش ديگري سريع تر به نتيجه برسد.

به همين دليل بسيار مهم است كه قبل از انتخاب روش مهاجرتي با متخصصان اين حوزه مشورت كنيد تا با بررسي شرايط شما بهترين روش را معرفي كنند. 

 

مشاوره مهاجرت به فنلاند

فنلاند يك كشور صنعتي است كه به دليل جمعيت كم و كمبود نيروي كار مهاجران بسيار زيادي را از سرتا سر دنيا مي‌پذيرد. براي مهاجرت به فنلاند روش هاي زيادي وجود دارد. افراد مي‌توانند با توجه به شرايط خود يكي از روش هاي مهاجرتي را برگزيده و براي دريافت ويزا اقدام نمايند. 

با توجه به مراحل طولاني و نسبتا پيچيده مهاجرت بهتر است كه در اين مسير از افراد متخصص كمك بگيريد تا بهترين روش را به شما معرفي كرده و اقدامات لازم را نيز براي‌تان انجام دهند. عدم مشورت با متخصصان حوزه مهاجرت ممكن است به اتلاف وقت و ضرر مالي منجر شود. متخصصان مركر مشاوره تحصيلي تلفني دانتل كو در خدمت شما هستند تا در اين زمينه ياري‌تان كنند. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مهاجرت به فنلاند مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

  1. آيا مهاجرت به فنلاند از طريق خريد ملك امكان پذير است؟

    خير. خريد ملك يك روش سرمايه گذاري در فنلاند است اما با اين كار اقامت به فرد تعلق نمي‌گيرد. براي دريافت اقامت بايد با استفاده از ساير روش هاي مهاجرتي اقدام كنيد. 

  2. هزينه مهاجرت به فنلاند چقدر است؟

    روش هاي مختلف مهاجرت هزينه متفاوتي نيز دارند. براي مثال هزينه مهاجرت با ويزاي كاري بسيار ارزان تر از مهاجرت با روش سرمايه گذاري است. 

  3. آيا پس از مهاجرت مي‌توان اقامت دائم فنلاند را دريافت كرد؟

    بله. فنلاند كشور مهاجر پذيري است. در صورت كار كردن در كشور فنلاند و پس از گذشت 5 سال مي‌توان براي دريافت اقامت دائم اين كشور اقدام كرد. پس از 2 تا 3 سال نيز دريافت تابعيت امكان پذير مي‌شود.  

    منبع: مهاجرت به فنلاند 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/4/10  ] [ ۱۷ ] [ duntelco1 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب